Haluatko kohdistaa mainoksesi tietylle kuluttaja- tai yritysryhmälle? Ota osaa kilpailuumme ehdottamalla omaa toiveyleisöäsi.

Palkitsemme yhden kekseliään yleisösegmenttiehdotuksen omalla räätälöidyllä segmentillä sekä ilmaisella kohdennuksella kahdelle miljoonalle näytölle!*

Kilpailu päättynyt!

Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille.

Mitä on Leiki SmartSegments?

Leiki SmartSegmentit on älykkäitä yleisösegmenttejä, joita et löydä muualta! Me tiedämme, mistä ihmiset ovat kiinnostuneita, ja ostoaiedatan perusteella voimme helposti räätälöidä segmenttejä kullekin mainoskampanjalle. Mainoksesi menee oikeaan osoitteeseen ja voit säästää jopa 50 % tai enemmän yleisökohdennuksesta: sen sijaan että maksat kahdesta standard-segmentistä, kuten esim. Golf sekä Loma, voit tilata vain yhden premium-segmentin Golfloma.

Tutustu segmenttivalikoimaamme tai ota meihin yhteyttä!

Standard

Haluatko tavoittaa laajan yleisön ja silti kohdentaa viestisi? Tarjoamme semanttisella teknologiallamme luotuja yleisiä aiheita kattavia segmenttejä, jotka ovat tarkempia kuin muut markkinoilla olevat yleissegmentit. Näitä ovat esim: Autot, Talous, Muoti, Ruoka, Viihde, Terveys, Urheilu, jne.

Premium

Haluatko mainostaa yksilöllisille kohderyhmille? Ainoastaan meiltä löydät arvotuotteita koskevia segmenttejä, kuten: Ekoautot, B2B Päättäjät, Laatuviinit ja Fine Dining, Golf, Eksottiset Luksuslomat, jne.

Custom

Etsikö tiettyä yleisösegmenttiä? Kohdista viestisi haluamallesi kohderyhmälle – voimme räätälöidä segmentin mistä tahansa aiheesta juuri tarpeesi mukaan. Luo nyt unelmayleisösi ja voita kohdennus kampanjallesi!

*) Kilpailun ehdot

Lähetä yleisösegmenttiehdotuksesi 5.5.2017 mennessä. Leiki valitsee parhaan segmentin ja ilmoittaa voittajalle sähköpostitse. Voittaja saa kaksi miljoonaa näyttöä yhdelle räätälöidylle yleisösegmentille Leiki: Aller+MTV Adform tilillä korkeintaan kahden kuukauden pituiselle kampanjalle, päättyen viimeistään 31.8.2017. Varaamme oikeuden tiedottaa voittajasta ja kampanjan tuloksista julkisesti.