Mediatalo Keskisuomalainen on valinnut Leiki SmartProfiles-palvelun asiasanoittamaan lehtiensä toimituksellista sisältöä. Leiki ja Keskisuomalainen-konserni sopivat kumppanuudesta tällä viikolla.

Mediatalo Keskisuomalainen on yhteensä 62 lehtinimikkeellä maan suurin sanoma- ja paikallislehtikustantaja sekä kaupunkilehtitalo.

Konserni julkaisee muun muassa maakuntalehti Etelä-Suomen Sanomia, Keskisuomalaista ja Savon Sanomia sekä maan suurimpia kaupunkilehtiä Helsingin Uutisia, Länsiväylää, Vantaan Sanomia, Tamperelaista ja Turkulaista.

Keskisuomalainen-konsernin kaikkien toimitusten tuottama sisältö sekä arkistot asiasanoitetaan jatkossa automaattisesti Leiki SmartProfilesilla. Sen avulla asiasanoituksen osuvuus paranee sekä toimituksessa tehtävän käsityön vähentyessä resursseja vapautuu tuottavampaan käyttöön. Tulevaisuudessa Leikin teknologiaa voidaan hyödyntää myös personoinnin ja analytiikan automatisoinnissa.

Leiki on erikoistunut sisältöanalytiikkaan ja mainonnan kohdentamiseen. Sen asiakkaita ovat mediayhtiöt, mainostajat ja mediatoimistot. Leiki siirtyi vuodenvaihteessa DoubleVerifyn omistukseen.

Bränditurvallisuuteen keskittyvä amerikkalaisyhtiö DoubleVerify toimittaa markkinoinnin mittausohjelmistoja, dataa sekä analytiikkaa, joita maailman suurimmat tuotemerkit ja media-alustat käyttävät digitaalisen median laadun ja tehokkuuden todentamiseen. Vuodesta 2008 lähtien DV on markkinoiden johtavilla ratkaisuillaan auttanut satoja Fortune 500 -yrityksiä saamaan eniten hyötyä mediapanostuksistaan.

Lisätietoja

Silja Tenhunen, sisältöjohtaja
Etelä­Suomen Media Oy 
p. 0400 133 972 
silja.tenhunen@media.fi

Jaakko Haarala, myyntijohtaja
Leiki Oy
p. 040 138 4795 
jaakko.haarala@leiki.com